Notícies

A la recta final per oferir una millor atenció

 

Som a la recta final de les obres que a Cellers Tarroné vam iniciar al gener per ampliar els espais que permetin desenvolupar un programa d’enoturisme regular, que ens faci estar còmodes als treballadors però principalment a les persones que ens venen a veure. En definitiva, per donar més i millor servei i per disposar de noves estances que facin compatible vida laboral i enoturística.

Acompanyant l’article, veureu imatges de l’exterior i de l’interior del celler en el punt en què es troben ara mateix les obres. Les seguim de molt a prop perquè hi continuem treballant a dins, a les oficines i al celler. Com que van començar al gener, no han interferit en cap cas en el procés d’elaboració del vi. Durant les properes setmanes, les podrem donar per finalitzades i aconseguirem separar l’espai de treball -el celler pròpiament dit- de les oficines on fem les tasques administratives i de les sales noves que dedicarem a l’acollida de les visites. Disposarem d’una sala polivalent, de reunions i de tastos, per mantenir trobades amb clients finals però també amb distribuïdors, professionals i prescriptors del món del vi. I amb amics i clients que vulguin venir a veure’ns i a tastar-nos, a Batea. També disposarem d’un nou laboratori per fer-hi les analítiques i totes les proves tècniques que siguin pertinents per fer bon vi.

Per fer possible aquests nous espais, Cellers Tarroné ha crescut una nova planta; disposarem d’un nou pis lluminós i ampli, diàfan, on estar, treballar i compartir experiències enològiques i enoturístiques. No caldrà, per altra banda, passar per l’interior del celler per veure com s’hi treballa, perquè des de l’escala d’accés a la planta superior, un gran vidre ho farà possible,  sense cap interferència acústica i física.

Amb aquesta ampliació, com vam explicar a l’article de gener, Cellers Tarroné fa una inversió important per enfortir-se, créixer i apostar pel desenvolupament enològic i enoturístic del celler, amb la vista posada a crear, desenvolupar i implementar en els propers mesos un programa d’enoturisme que ens permeti apropar-nos encara més al consumidor final. Pensem que a casa, al celler, és on el client pot entendre millor allò que som i que fem. I en aquesta direcció treballarem en endavant. Per definir una oferta enoturística atractiva, singular i autèntica que ens permeti explicar-nos amb precisió i claredat i que l’enoturista pugui viure amb tota la seva intensitat.

 

www.cellerstarrone.com

Related Posts