Notícies

Acollida i calidesa, a la Terra Alta

“Con la Ruta del Vino de la Terra Alta se busca popularizar la comarca como destino enoturístico, no solo en Cataluña sino también a nivel internacional, para beneficiar así a todos los agentes involucrados y potenciar el modelo territorial y económico de la comarca”

 

Volem ser visitats, escoltats, reconeguts i valorats. I per això és important que allò que passa a la Terra Alta ho recullin els mitjans de comunicació generalistes i els especialitzats encara més, com la revista Vinos y Restaurantes. Al mes d’abril i amb motiu del seu número 200 hi ha un especial sobre la Ruta del Vi de la Terra Alta que us recomanem llegir en suport paper.

Ara que ve el bon temps, és un plaer fer escapades de cap de setmana, banys de bosc i de vinya, i aprofitar per conèixer la riquesa, diversitat i qualitat de la viticultura i de l’enologia del país, amb propostes de turisme cultural i sostenible com les que ofereixen els cellers del nostre entorn més immediat, a la vora del Delta de l’Ebre i dels Ports de Tortosa-Beseit, en un espai paisatgístic que ha estat declarat Reserva de la Biosfera. Si alguna cosa no ens falta, és natura.

I persones que viuen a l’entorn rural i que estan empeltades a cada finca, celler i poble, amb ganes d’explicar com ha evolucionat la manera de fer vi i també el seu projecte particular. A Cellers Tarroné obrirem les portes a l’enoturisme d’una manera més regular i ordenada i també creativa en els propers mesos. Ara estem finalitzant les obres d’ampliació perquè volem que les instal·lacions estiguin ben adequades per rebre persones interessades en el món del vi. Hi tindrem una sala de tastos i espais polivalents que ens permetran explicar molt més bé com fem vi i com l’entenem. És un repte que tenim per endavant però que no volem deixar d’explorar perquè ens agrada rebre visites, compartir tastos i conèixer les impressions de les persones que tasten els nostres vins. Un intercanvi humà i sincer que no podem, malauradament, tenir amb cadascuna de les ampolles que elaborem. Però està clar que tenim necessitat d’acollir i ser propers, de notar l’escalf humà i créixer i millorar escoltant les persones que ens beuen.

I donar a tastar les novetats del celler, com el Merian 100% Garnatxa Blanca que, per cert, torna a ser notícia a la revista Vinos y Restaurantes d’abril, amb el canvi d’imatge i l’aposta ecològica: “Cellers Tarroné ha renovado la imagen y la botella del primer vino 100% garnacha blanca que lanzó al mercado, Merian, un vino emblemático de la D.O. Terra Alta que es, con la añada 2018, el primero de producción ecológica de toda la historia de la bodega familiar. Merian 2018 Blanco se presenta con una botella de estilo borgoña y con una etiqueta totalmente renovada diseñada por la agencia GamnBcn”.

 

Captura de pantalla 2019-04-05 a las 15.45.33

La setmana vinent us parlarem de l’estat de les obres a Cellers Tarroné. No serà l’única intervenció que farem a les instal·lacions en els propers mesos, però ens reservem per a més endavant un dels projectes que tenim en ment i que, per gaudir-lo al 100%, haureu de venir a veure’l in situ.

Mentrestant, anoteu-vos dues cites a l’agenda. Una a la vora del celler, a Gandesa, i l’altra una mica més lluny, a Juneda, a les Terres de Ponent. Hi serem en totes dues i  ens agrada compartir-les al bloc perquè volem agrair i reconèixer el treball  incansable que fan per fer visibles el vi, la nostra identitat i manera de fer i de ser. Gràcies  ViOrigen i TastaVins Juneda.

 

www.cellerstarrone.com

Related Posts