Notícies

‘A part’ als mitjans de comunicació especialitzats en vi i gastronomia

Captura de pantalla 2017-05-26 a las 8.21.17

Estem molt contents de l’acollida que ha tingut el nou vi 100% garnatxa blanca ‘A part‘ de Cellers Tarroné elaborat en bótes d’acàcia. El vam presentar a Manresa fa tot just una setmana i estem satisfets de com l’han acollit els clients i amics i també del ressó que se n’han fet alguns mitjans de comunicació especialitzats en vi i gastronomia. En aquest post hem intentat fer un recull de tot el que s’ha escrit i parlat del vi, del qual se n’han elaborat 2.222 ampolles totes elles numerades i amb segell “Vins Ebre Biosfera”. A partir d’aquesta setmana ja es pot trobar en els punts de distribució habituals i també a les cartes de vins dels restaurants que confien en Cellers Tarroné.

18664487_10210582781258178_9188855807906166397_n

A Cupatges

A Vinos y Restaurantes

A Vadevi

A RiberaOnLine

Al programa de Ràdio Vilafranca “Gamma Extra” amb Pretty Wines (Núria Martí)

Captura de pantalla 2017-05-26 a las 9.43.02

En la definició del cupatge final, Cellers Tarroné ha comptat amb la col·laboració dels sommeliers Sergi Figueras i Antonio Lopo (Thunder Wine Makers, un projecte de creació de vins a mida), que han reforçat amb el seu coneixement la creació inicial del nou vi de Cellers Tarroné.

Nota de tast per Sergi Figueras:

Un vi de color or blanc amb tonalitats groc palla i reflexos pàl·lids. Moviment rodó i bona densitat que s’acompanya amb una llàgrima que cau lentament per les parets de la copa.

Aromes cítrics i tocs anisats, amb un ventall aromàtic que es desplega amb la copa en moviment. Aromes florals, a fruita de pinyol com ara el préssec i la pruna. Records a pinya que donen sensacions picants i un fons càlid de terra blanca i sol. De fons, hi ha les sensacions del pas per bóta del vi, i la criança amb les mares que es mostren encara tímides. Té un nas complex i ple d’harmonia.

Untuós, dens i amb pes. Pas ferm en boca. Sedós. No deixa indiferent. Amb bona acidesa, el que dóna llargada al vi, sense aturador. Un post gust llarg i profund, en què tornen les aromes a les fruites de pinyol però amb més presència encara. Lleuger record a terra blanca i vermella i, al final, notes salines o aquella salinitat que tan especial fa la garnatxa blanca.

www.cellerstarrone.com

Related Posts