Notícies

[ agenda ] Cellers Tarroné amb el periodisme d’investigació

 

targeto-pb-2016-768x768

Cellers Tarroné participarà a la gala de lliurament del Premi de Periodisme d’Investigació Ramon Barnils que concedeix per segon any el Grup de Periodistes Ramon Barnils, dotat amb 1.300 euros per al millor reportatge inèdit i amb 700 euros per al millor reportatge ja publicat.

Els vins de la DO Terra Alta són en aquesta edició patrocinadors del certamen de manera que seran els amfitrions de l’acte que tindrà lloc el dimarts 13 de desembre al Born centre de Cultura i Memòria de Barcelona. Cellers Tarroné estarà representat amb el vi Merian Blanc, un monovarietal de garnatxa blanca, i Merian Negre, cupatge de garnatxa negra, merlot i syrah.

captura-de-pantalla-2016-12-05-a-las-17-50-51

Els premis reconeixen i estimulen la pràctica del periodisme d’investigació. L’acte de lliurament comptarà amb la participació d’unes 300 persones i vol ser un punt de trobada dels periodistes dels Països Catalans, de les persones interessades en els mitjans de comunicació i el periodisme crític. L’acte començarà amb l’actuació de la companyia teatral La Moribunda i la música del cantautor Joan Colomo. Hi haurà espai per a reflexionar sobre la figura de Ramon Barnils, el periodisme d’investigació i la situació que viu el periodisme avui.

El jurat està integrat per Antoni Bassas (diari ARA), Pep Gimeno (Cugat.cat), Neus Bonet (degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya), Francesc Viadel (professor de Periodisme de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL), Helena López Vallejo (periodista a El Periódico) i Ferran Casas (president del Grup Barnils).

20h Sala Moragues del Born CCM (Com arribar-hi)

Música, gala de lliurament, tast de vins i tertúlia

www.cellerstarrone.com

Related Posts