Notícies

“Mediterrani a sac”, el tuit d’Empar Moliner

Captura de pantalla 2017-06-28 a las 16.55.45

Aquesta setmana passada hem tingut alguns moments de glòria als mitjans de comunicació de les Terres de l’Ebre i ens fa contents que tinguin interès pel que passa al món del vi i en especial a la Terra Alta. Ens han entrevistat a Canal 21 Ebre  i hem explicat els nostres vins en el decurs d’una entrevista que la presentadora del programa ha mantingut amb Imma Solé, gerent del celler i sommelier. Hem parlat de l’A part, que hem tret al mercat recentment (100% garnatxa blanca), al Punt i… i el Seguit que formen part de la gamma més moderna de Cellers Tarroné, i també el nostre vi negre de criança, el Torremadrina, millor vi de la DO Terra Alta en la seva categoria, en el darrer concurs de la denominació. Si us ve de gust, podeu “sintonitzar-nos” a partir del minut 45.

Captura de pantalla 2017-06-29 a las 16.03.55

La sorpresa de la setmana, però, va ser un tuit d’Empar Moliner, gran aficionada al món del vi. Resulta que ens va tastar al Petit Celler de Barcelona i va escriure el que veieu a continuació: “Ei! Atenció a A Part, de la Terra Alta! Garnatxa en barrica d’acàcia. Mediterrani a sac. 13,5 euros de plaer“. Ens va fer molt contents llegir el missatge i també la repercussió que va tenir.

Captura de pantalla 2017-06-28 a las 16.57.07

Aprofitant l’avinentesa, li hem preguntat en privat què li ha semblat  el vi, més enllà del tuit de 140 caràcters que va fer públic. I ens ha explicat: “M’ha semblat molt salí. A mi m’agrada aquest estil. M’ha sorprès molt la idea de la barrica d’acàcia i trobo que el resultat és bo. M’ha semblat honest”.

Doncs ens quedem amb això, amb l’honestedat, perquè els vins que fem volem que siguin sempre un reflex de com som, de com entenem la vinya i de com treballem el cep. Amb un punt d’innovació, de risc, d’atreviment… Perquè el consumidor també ens el demana.

Salut!

www.cellerstarrone.com

Related Posts