Notícies

Merian 100% garnatxa blanca a RAC1

Captura de pantalla 2019-07-16 a las 16.39.13

Tenen una manera molt desenfadada d’explicar el vi. Hi pots estar més o menys d’acord, però arriba. I contagia. I probablement aquest estil de comunicació més directe i irreverent, a vegades, és el que li fa falta al sector. Aire fresc amb el rerafons d’un bon periodisme. El que pregunta, visita, contrasta, s’interessa… Enoturista.Cat va portar el nostre Merian blanc 100% garnatxa blanca a RAC 1 però també n’han parlat al bloc. Ens agrada  que diguin que a Batea el paisatge és més pur i selvàtic i que aquest blanc ecològic nostre és per beure com qui llegeix una novel·la. De fet, la nova etiqueta fa referència a aquest viatge que és beure vi i llegir.

Judith

Merian sembla un nom americà, però és la contracció de Mercè i Antonio. “Per beure com qui llegeix una novel·la”. Surt per menys de 8€.Ah i el Merian, és ecològic certificat.
David
És un vi Rafaella Carrá. “Para hacer bien el amor hay que venir al sur”. A Batea, l’aire és pur i el paisatge selvàtic. No és el Far West: és el sud i està molt a prop.

 

L’àudio de la secció a RAC1 el podeu escoltar a continuació. Estareu amb nosaltres que la descripció és precisa i clara i sobretot que vénen ganes de tastar el vi i visitar la Terra Alta, que és el que volem els cellers del sud; ser visibles i reconeguts.

 

 

Ens agrada la nota de tast que fan la Judith Cortina i el David Jobé sobre Merian, però sobretot que recomanin prendre’l en un dels restaurants de referència del celler, el Miravall de Batea. La nova generació imprimeix un nou estil, que es demostra no només al plat, sinó també a la copa. Vins de qualitat i proximitat, amb segell DO Terra Alta, per mostrar al client el potencial, la diversitat i la riquesa enològica del sud. Si viatgeu a les comarques de l’Ebre, hi heu de fer parada, perquè s’hi menja i beu molt bé. Us en deixem una mostra gràfica.

www.cellerstarrone.com

 

 

Related Posts