Notícies

Un mes de març ple de tastos per compartir vins

MG_0208-1030x687

header_desk_en

Comencem el mes de març amb una agenda intensa, amb noves oportunitats per trobar-nos i compartir les noves anyades i els vins que passen més temps de repòs a dins de l’ampolla. La llista d’actes és llarga; sembla que esclata l’activitat com la primavera ho farà durant les properes setmanes a la vinya. Serem a prop de la Terra Alta però també lluny, a Alemanya, a ProWein Trade Fair que aquest any celebra els 25 anys amb més força que mai. Atenent a la cronologia, aquest és el llistat de tastos on podreu trobar a l’equip de Cellers Tarroné per conversar, degustar i aprendre plegats:

Dilluns, 4 de març

Serem a Reus, amb l’equip de Diene, en un showroom de tarda per apropar els vins a tot els professionals de la província de Tarragona.

Dilluns, 11 de març

Serem a l’Hotel Estival Eldorado de Cambrils per mostrar als restauradors i altres professionals de la Costa Daurada el potencial dels vins de la DO Terra Alta, en un showroom de tarda que estarà marcat pel distintiu 100% garnatxa blanca.

I després, del 17 al 19 de març, cita ineludible a Alemanya, a ProWein amb Bertha Group.

L’alemany és un mercat vitivinícola molt madur. Alemanya és un país amb una forta tradició importadora; hi hi ha també una àmplia cultura del vi  entre els ciutadans. Però no és l’únic país europeu i del món on hi ha els vins de Cellers Tarroné. Actualment som presents a 9 països amb diferents graus d’implantació: Estats Units, Mèxic, Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Noruega, Finlàndia, Escòcia, Luxemburg i Rússia. L’aposta és doble, pel mercat internacional, diversificant la presència per països amb curiositat pels nostres vins, i pel mercat català, on cada vegada som més presents. Volem que a Catalunya es coneguin tant com a l’estranger les referències de la DO Terra Alta que elaborem a Batea i que són el nostre signe d’identitat i compromís amb el territori.

Mentre l’acció comercial avança, la vinya ja haurà començat el plor, la vida haurà tornat al cep i començarem a veure com despunta el color verd entre tanta fusta. Els treballs de viticultura continuaran després de poda per controlar la formació del cep i el seu estat sanitari i, en paral·lel l’equip comercial, seguirà ampliant el coneixement dels nostres vins arreu. Un dels tastos més emblemàtics arribarà l’1 d’abril a Barcelona, amb l’equip d’El Petit Celler per una banda i la DO Terra Alta per l’altra. Més endavant us en donarem tots els detalls.

www.cellerstarrone.com

Related Posts