Notícies

Viatge a l’Empordà, compromesos amb l’Ebre

_I4B9841

Transmetem els valors de la vinya i del terrer als vins. El nostre és un entorn privilegiat, amb un clima i unes varietats autòctones que confereixen un caràcter propi i autèntic al vi, al qual hi afegim l’esforç i el treball en equip, sempre, com a filosofia.

Així ens presentem al web de Terres de l’Ebre – Reserva de la Biosfera. Des de fa anys que a Cellers Tarroné apostem per la sostenibilitat i respectem  l’entorn en la nostra activitat agrària quotidiana. Perquè volem viure molts més anys d’ell i amb ell. La viticultura orgànica practicada de forma respectuosa i amb consciencia és un valor necessari per a la Terres de l’Ebre, per al territori on vivim i on produïm, i volem llegar-lo a les noves generacions en millors condicions de com l’hem rebut. Com que ens sentim companys de viatge d’EbreBiosfera i els nostres vins duen el seu segell de qualitat després d’haver passat l’auditoria de sostenibilitat, volem fer-vos saber que han engegat un concurs fotogràfic a Instagram @terresebre #TerresdelEbre #ReservadelaBiosfera i que un dels premis és el nostre vi Punt i… el millor vi de criança de la DO Terra Alta, d’acord amb el veredicte del jurat de l’últim concurs organitzat per la denominació d’origen.

Captura de pantalla 2018-03-07 a las 16.18.38punt_i-1

Punt i… forma part de la gamma de vins que representa la generació més jove de Cellers Tarroné i  resumeix el paral·lelisme entre el plaer d’escriure i el d’elaborar un vi. Punt i… és parada, reflexió, invita a pensar. Garnatxa negra i syrah amb 6 mesos de pas per bóta de roure francès, ideal per a dies freds, per a lectures tranquil·les, per a focs encesos i per quan no tenim pressa i volem sentir el vi.

Més enllà del concurs, l’agenda de les properes setmanes comença a ser vertiginosa. Amb la fi de l’hivern – que arribarà aviat, oi? – comencen les moltes activitats que hi ha programades, mentre la vinya espera l’inici del plor. Quan  capturem les primeres llàgrimes, les compartirem també a les xarxes socials i al bloc.  On serem els propers dies?

2018-03-07-PHOTO-00002053

Una cita que ens fa especial il·lusió és ser a Girona, a casa dels germans Roca. Sera el proper dilluns, 12 de març, en horari de tarda al Palau de Congressos, molt a prop del Celler de Can Roca. La seva és una “sala meravellosa” i sentir-nos-hi a prop és un privilegi. Promocionar a les comarques gironines els vins de la DO Terra Alta amb la vista posada a  Grenaches du Monde 2018 serà segur una oportunitat única. Esperem que professionals de la restauració i l’hostaleria de Girona ens vinguin a saludar i a descobrir. Que tastin les garnatxes del sud, malgrat que les seves, el lledoner, també és exquisit. A Mas Marroch, compartirem escenari amb vins de la DO Catalunya, DO Costers del Segre, DO Empordà i DO Montsant. Més de 200 referències per mostrar la potència, qualitat, diversitat i riquesa del vi català.

I si us cau lluny venir a Girona el proper dilluns, el dia 26 serem més a prop de la Terra Alta, a Tortosa. Us en donarem més detalls properament, com també del canvi d’imatge que estem preparant per un dels nostres vins d’entrada, el Merian Negre 2017. Ganes de b(v) eure’ls?

www.cellerstarrone.com

Related Posts